Træflagstang eller glasfiberflagstang?

Er en træflagstang det rigtige valg for dig? Eller vil en glasfiberflagstang være bedre?

En flagstang skal holde i mange år, og derfor er det vigtigt at få valgt rigtigt fra start.

Der er store forskelle på, om du vælger en flagstang i træ eller i glasfiber.

 

Træflagstang

Vi har været stolte træflagstangsprocenter siden 1985. Vi er en ud af to producenter i hele Danmark, og for os starter produktionen allerede ved udvælgelsen ude i de danske skove.

En træflagstang har et traditionelt udtryk og er helt sikkert det rette valg, hvis man vil gå efter det naturlige og autentiske.

Man skal huske på, at træ har sit eget liv, og derfor vil en træflagstang ændre form over tid. Det kan ikke undgås, at stangen vil få revner, da træet arbejder ud fra vejrforholdene. Det er altid muligt at tætne revner over tid med en fuge.

Træflagstænger kan umuligt være 100 % rette, og det betyder, at en træflagstang kan synes skæv, når den ligger ned langs jorden. Dette opleves dog ikke, når flagstangen er sat op.

 

Træflagstænger er ideelle, hvis du:

- Vil have et traditionelt og autentisk look.

- Går efter en miljørigtig løsning.

- Skal bruge den til sommerhuset eller kolonihaven, hvor stangen ikke behøver at være så høj og skal have et mere romantisk look.

 

Glasfiberflagstang

Vi forhandler glasfiberflagstænger af mærket Viking, som er designet i Sverige og produceret i Estland. Viking er de kraftigste glasfiberflagstænger på markedet og holder til vindstød på op til 45 m/sek.

En glasfiberflagstang er et godt valg, hvis du har brug for optimal holdbarhed. Det er også det rigtige valg for dig, hvis du ønsker at kunne lægge flagstangen ned – enten for at vedligeholde den, eller bare fordi du har brug for, at den ikke er tilgængelig hele året. Det er nemlig vores glasfiberflagstænger, der kan leveres med vippebeslag, som gør det let at lægge stangen ned efter behov.

Glasfiberflagstænger kan leveres i alle længder, men skal man have andre længder, end dem vi har på hjemmesiden, kommer der ekstra leveringstid på, da varen ikke er en lagervare.

Glasfiberflagstænger kan ydermere leveres i alle farver mod en merpris. Det eneste, vi behøver, er RAL-nummeret på farven, og så kan vi få produceret i præcis den farve, du ønsker.

 

Glasfiberflagstænger er ideelle, hvis du:

- Går efter optimal holdbarhed.

- Vil have mulighed for at lægge flagstangen ned via vippebeslag.

- Ønsker mindre vedligehold, da den kun skal vaskes.

- Har behov for en lettere håndtering af flagstangen, da den ikke vejer ret meget.

 

Vi håber, at denne lille guide har klædt dig på til at træffe det bedste valg for dig.

Køb din flagstang lige her