Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det i fragt at få sendt mine varer?
For flagstænger: Forsendelsen af en flagstang koster kr. 499, og vi leverer i hele Danmark. Hvis du bor på en ikke-brofast ø, kan vi desværre kun levere til færgelejet.
For trævarer: Hvis din ordre består af trævarer, regnes fragten ud fra vægt og antal kubikmeter. Når du er klar til at betale for dine varer i shoppen, kan du indtaste dit postnummer i check ud-flowet, og den præcise fragtpris vil fremgå.
OBS! Bor du på en smal vej?
Så skrive det meget gerne i kommentarfeltet i kurven, så vi sikrer, at din ordre kommer på den rigtige lastbil, som kan komme helt hen til kantstenen ved din adresse.


Jeg bor på en smal vej. Kan I levere?

Det kan vi sagtens.

Dog er det vigtigt, at du informerer os om det i kommentarfeltet ved betaling.

Så kan vi nemlig få din ordre på den rigtige lastbil, som kan transportere din ordre helt hen til din kantsten. 


Hvor lang er leveringstiden på mine varer?

Leveringstiden afhænger af, om det er en lagervare eller en produktionsvare.  

Leveringstiden for flagstænger er 1-2 uger, og for montering kan der være op til 3 ugers leveringstid. I højsæson (april - september) kan der dog forekomme lidt længere leveringstider. Ved montering vil du blive kontaktet senest dagen i forvejen.

Stort set alle vores trævarer bliver dog først produceret ved bestilling, og derfor vil leveringstiden på disse være længere. Det fremgår altid af produkterne i shoppen, hvor lang tid leveringstiden er.

Covid-19

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Skulle disse anbefalinger ændre sig på en måde, der gør, at vi ikke kan levere, eller at der kan forekomme en længere leveringstid end normalt, vil du blive kontaktet.


Kan jeg selv afhente mine varer på jeres lager i Gram?

Det er muligt for dig at afhente din ordre på vores lager i Gram.

Ønsker du selv at afhente, vil vi kontakte dig, når ordren er klar til afhentning. Vi vil samtidig give dig information om, hvilken afhentningsplads din ordre kan afhentes på.

Ved afhentning skal du selv læsse. Vi gør det nemt for dig, da selve afhentningspladsen ikke er afhængig af vores åbningstid. Du kan altså komme, når det passer dig.

Afhentningsområdet er videoovervåget, og af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke tilladt at opholde sig i vores produktion og heller ikke på vores kontor grundet Covid-19. Vi har overblik over alle udestående ordrer, og derfor er det ikke nødvendigt at advisere os, når du har læsset din ordre.

Skulle der mod forventning være en udfordring med dine varer ved afhentning, kan du altid ringe i vores åbningstid, og så kommer vi ud og hjælper dig.


Kan jeg afhente min ordre i Gram samme dag, som jeg har bestilt den?

Det er muligt at afhente småvarer, såsom tilbehør og flag, samme dag på vores lager i Gram.

 

De tungere ting, såsom flagstænger og trævarer, pakkes først, når ordren modtages, og derfor er det ikke sikkert, at vi kan nå at have varen klar til levering samme dag.

 

Vi vil altid kontakte dig, når din ordre er klar til afhentning. Ved afhentning skal du selv læsse, og vi gør det nemt for dig, da selve afhentningspladsen ikke er afhængig af vores åbningstid. Du kan komme, når det passer dig. Det er dog ikke tilladt at bevæge sig ind på vores produktionsområde af sikkerhedsmæssige hensyn.


Skal jeg vælge træflagstang eller glasfiberflagstang?

Vi har lavet en guide, som vi håber, vil afklare dit valg. Klik her og læs mere her


Hvilken højde flagstang vil I anbefale?

Det afhænger af højden på dit hus, og hvor tæt flagstangen skal stå på dit hus. Vi har lavet en guide, som vi håber, kan hjælpe dig. Klik her og læs mere.

Hvis du tidligere har haft en flagstang og stadig har flaget, så kan du finde højden ud fra flagets mål. Læs mere her.


Jeg vil gerne give en flagstang i gave. Kan den leveres på et bestemt tidspunkt?

Vi elsker fejringer! Desværre kan vi ikke sikre levering på en præcis dato. Vi vil dog gøre vores bedste for at kunne levere enten før eller efter en given dato, som du definerer. Det kræver dog, at du har bestilt din gave i god tid. Kontakt os her, og vi finder en god løsning: Kontakt os her

Alternativt kan der bestilles et gavekort, det finder du lige her: Klik her for at komme til gavekort


Hvordan vedligeholder jeg min flagstang?

Vi har samlet vores bedre råd til service og vedligeholdelse af din flagstang, og dem kan du læse her: