Hvid træflagstang Udvid

Træflagstang 9 meter hvid malet

02-209

Nyhed

Træflagstænger udvalgt i danske skove og bearbejdet på eget værksted.
Fås hvid malet eller umalet. 
Der medfølger:

  • rød plast knop,
  • line,
  • lineholder og
  • flagclips

LEVERING KUN TIL BROFASTE ØER

Flere detaljer

2 579,00 kr

Inkl. moms

Træflagstænger produceret på eget værksted, af dansk rødgran.

Træet hentes fra Bornholm og den østlige side af den jydske højderyg.

Flagstangen er produceret af rødgran, stammerne er udvalgt enkeltvis, dvs. hver stamme er udtaget udelukkende til flagstænger.
Stammerne skal være lige og slanke, så de fremstår pænt.

Stammerne rundfræses i 2 gennemløb, skrub og slet fræsning, for at sikre en pæn ensartet glat overflade, dog vil der være naturlige træ rejsninger omkring knaster, det kan ikke undgås, de fleste vil dog forsvinde i den efterfølgende pudsning, ligeledes kan der forekomme små kratter i knasten, det kan ligeledes heller ikke undgås, og er derfor ikke reklamations berettiget.

Styrken i flagstængerne kommer ved at der udelukkende anvendes kernetræ, det giver samtidig nogle udfordringer, der vil fremkomme tørrerevner, træet tørres langsomt ned på flagstangsfabrikken til 18% fugtighed, for at reducere antallet af revner, men helt kan det ikke undgås.

Revnerne bliver spartlet ud og efterfølgende malet, således at overfladen står pæn og glat, men der kan i løbet af flagstangens levetid, fremkomme nye revner det er helt naturligt, og er derfor ikke reklamations berettiget.

Flagstænger behandles først med farveløs grundingsolie, derefter med grunder, derpå pudses og spartles stangen, og til sidst påføres top maling.
Både grunder og topmaling er på vandbasis, og opfylder de skrappe miljø krav der er til overflade behandling.

Flagstangen er et naturprodukt og der kan derfor fremkomme revner, dette er pga. vejrforhold og er helt naturligt. Man kan spartle revnerne ud med elastisk akryl fugemasse.

Alt beslag skal efterspændes, lige meget om man har fået den monteret eller selv har monteret, da beslaget kan rokke sig løs. Vi anbefaler at man lakere flagstangen hvert andet år, men bør efterses hvert år. Se vores service vejledning.

Standard størrelse: 3 - 15 meter, og specialstørrelser op til 26 meter, kontakt os for yderligere information kontakt venligst flagstang.dk.

Ønskes der opsætning er dette muligt under opsætning af træflagstang ellers findes vores monteringsvejledning under vejledninger.

Obs! Der kan være op til 2 ugers leveringstid på en flagstang.

Vi leverer flagstænger til hele landet, så længe at det er brofast.

Levering af en flagstang koster kr. 499,-

Click on a thumbnail to load the video