array(47) { ["ajax_popup"]=> string(1) "1" ["yotpo_stars"]=> int(0) ["preloader"]=> string(1) "0" ["wishlist_status"]=> bool(false) ["small_default"]=> array(2) { ["width"]=> string(3) "100" ["height"]=> string(3) "100" } ["mobile_header_style"]=> string(1) "2" ["mobile_header_sticky"]=> string(1) "1" ["mobile_header_search"]=> string(1) "0" ["header_style"]=> string(1) "3" ["cart_style"]=> int(1) ["retina_logo"]=> NULL ["is_rtl"]=> string(1) "0" ["top_width"]=> string(1) "1" ["footer_width"]=> string(1) "1" ["f_wrap_width"]=> string(1) "1" ["left_on_phones"]=> string(1) "1" ["breadcrumb_width"]=> string(1) "1" ["product_right_block"]=> string(1) "1" ["accesories_position"]=> string(1) "0" ["thumbs_position"]=> string(1) "0" ["product_tabs"]=> string(1) "1" ["productlist_view"]=> string(1) "1" ["show_desc"]=> string(1) "1" ["desc_style"]=> string(1) "1" ["show_subcategories"]=> string(1) "1" ["footer_img_src"]=> bool(true) ["image_path"]=> string(42) "/modules/themeeditor/img/footer_logo_1.jpg" ["font_include"]=> array(1) { [0]=> string(49) "fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700" } ["grid_size_lg"]=> int(4) ["grid_size_md"]=> int(3) ["grid_size_sm"]=> int(2) ["grid_size_ms"]=> string(1) "2" ["grid_size_xs"]=> string(1) "1" ["subcats_grid_size_md"]=> string(2) "15" ["subcats_grid_size_sm"]=> string(1) "4" ["subcats_grid_size_xs"]=> string(1) "6" ["product_left_size"]=> string(1) "4" ["product_center_size"]=> string(1) "8" ["headings_center"]=> string(1) "0" ["logo_width"]=> string(1) "0" ["logo_position"]=> string(1) "1" ["footer1_status"]=> string(1) "0" ["second_footer"]=> string(1) "0" ["iqit_lazy_load"]=> string(1) "1" ["carousel_style"]=> string(1) "1" ["top_bar"]=> string(1) "1" ["copyright_text"]=> string(0) "" }
Fødselsdagsflag

Fødselsdagsflag

8 varer

Fødselsdagsflag

Fødselsdag og fødselsdagsflag – det passer som hånd i handske. Der er bare noget hyggeligt, nostalgisk og festligt over små Dannebrogsflag til at markere, når dem vi holder af fylder år. Hos Flagstang.dk har vi et stort udvalg af skønne fødselsdagsflag i forskellige størrelser – lige fra de helt små papirflag og hen til flotte mi...

Fødselsdagsflag

Fødselsdag og fødselsdagsflag – det passer som hånd i handske. Der er bare noget hyggeligt, nostalgisk og festligt over små Dannebrogsflag til at markere, når dem vi holder af fylder år. Hos Flagstang.dk har vi et stort udvalg af skønne fødselsdagsflag i forskellige størrelser – lige fra de helt små papirflag og hen til flotte miniflagstænger på fødder. Lad dig inspirere af vores udvalg af fødselsdagsflag her på siden og find det eller de flag, der passer til dit behov.

Festligheder og Dannebrog hører sammen

I Danmark har vi et meget nært og kærligt forhold til vores nationalflag. Faktisk er vi det land i verden, der benytter vores nationalflag oftest. Og vi benytter det ikke kun på de officielle flagdage i løbet af året, men også til at markere fødselsdage og andre glædelige anledninger. 

Dannebrog er ganske vist meget tæt knyttet med den danske nationalfølelse, og det er altid hyggeligt og skønt at blive modtaget og fejret med små Dannebrogsflag, uanset om det er til en fødselsdag, en ankomst i lufthavnen, eller når vi fejrer vores landshold.

Glædelige anledninger og Dannebrog – det hører simpelthen bare sammen. Vores nationalflag er symbolet på liv og glade dage. Og med smukke fødselsdagsflag i hjemmet er du altid klar til at skabe festlige rammer om de mennesker, der betyder mest for dig.

Køb fødselsdagsflag i forskellige størrelser hos Flagstang.dk

Hos Flagstang.dk har vi fødselsdagsflag i forskellige størrelser – lige fra de små papirflag, over lidt større, holdbare mini-fødselsdagsflag i bomuld og hen til vores festlige Dannebrog på stabile fødder. Du kan således let sammensætte en bestilling af fødselsdagsflag i forskellige størrelser, så du er klar til at fejre den næste fødselsdag i familien med maner.

Har du spørgsmål til produkterne i vores sortiment eller behov for hjælp til din bestilling, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 produkter

Infomation

Informations blog

Visit our blog