array(47) { ["ajax_popup"]=> string(1) "1" ["yotpo_stars"]=> int(0) ["preloader"]=> string(1) "0" ["wishlist_status"]=> bool(false) ["small_default"]=> array(2) { ["width"]=> string(3) "100" ["height"]=> string(3) "100" } ["mobile_header_style"]=> string(1) "2" ["mobile_header_sticky"]=> string(1) "1" ["mobile_header_search"]=> string(1) "0" ["header_style"]=> string(1) "3" ["cart_style"]=> int(1) ["retina_logo"]=> NULL ["is_rtl"]=> string(1) "0" ["top_width"]=> string(1) "1" ["footer_width"]=> string(1) "1" ["f_wrap_width"]=> string(1) "1" ["left_on_phones"]=> string(1) "1" ["breadcrumb_width"]=> string(1) "1" ["product_right_block"]=> string(1) "1" ["accesories_position"]=> string(1) "0" ["thumbs_position"]=> string(1) "0" ["product_tabs"]=> string(1) "1" ["productlist_view"]=> string(1) "1" ["show_desc"]=> string(1) "1" ["desc_style"]=> string(1) "1" ["show_subcategories"]=> string(1) "1" ["footer_img_src"]=> bool(true) ["image_path"]=> string(42) "/modules/themeeditor/img/footer_logo_1.jpg" ["font_include"]=> array(1) { [0]=> string(49) "fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700" } ["grid_size_lg"]=> int(4) ["grid_size_md"]=> int(3) ["grid_size_sm"]=> int(2) ["grid_size_ms"]=> string(1) "2" ["grid_size_xs"]=> string(1) "1" ["subcats_grid_size_md"]=> string(2) "15" ["subcats_grid_size_sm"]=> string(1) "4" ["subcats_grid_size_xs"]=> string(1) "6" ["product_left_size"]=> string(1) "4" ["product_center_size"]=> string(1) "8" ["headings_center"]=> string(1) "0" ["logo_width"]=> string(1) "0" ["logo_position"]=> string(1) "1" ["footer1_status"]=> string(1) "0" ["second_footer"]=> string(1) "0" ["iqit_lazy_load"]=> string(1) "1" ["carousel_style"]=> string(1) "1" ["top_bar"]=> string(1) "1" ["copyright_text"]=> string(0) "" }
Reklame / logo flag

Reklame / logo flag

3 varer

Logoflag

Ønsker du at skabe mere synlighed omkring din virksomhed, så den bliver en del af gadebilledet i dit lokalområde og ligger forrest i folks bevidsthed? Så har du behov for nogle holdbare og skræddersyede reklameflag med dit unikke logo trykt på. Et logoflag er en klassisk og tidstestet måde at markedsføre din virksomhed og dit brand på, ...

Logoflag

Ønsker du at skabe mere synlighed omkring din virksomhed, så den bliver en del af gadebilledet i dit lokalområde og ligger forrest i folks bevidsthed? Så har du behov for nogle holdbare og skræddersyede reklameflag med dit unikke logo trykt på. Et logoflag er en klassisk og tidstestet måde at markedsføre din virksomhed og dit brand på, men det er også en metode, der i allerhøjeste grad stadig virker den dag i dag.

Hos Flagstang.dk har vi stor erfaring i at trykke logoflag efter vores kunders individuelle ønsker og passende til deres individuelle behov. Alle vores logoflag trykkes på holdbart og slidstærkt polyester, der står æstetisk flot og kan holde til det til tider barske danske vejr. Vi har alt i flagstænger. Både træflagstænger, flagstænger i glasfiber samt bannerarme og tilbehør. Og vi kan hjælpe dig med at sætte det hele op. Se dig omkring her på siden og find den løsning, der passer til din virksomheds behov.

Hvor mange logoflag har jeg behov for?

På trods af vores logoflags sublime kvalitet er holdbarheden begrænset, som ved ethvert andet flag. Logoflag hænger – modsat Dannebrog – året rundt og i al slags vejr, og det er noget, der slider på flaget. For at få den bedst mulige reklameværdi og for at sende et positivt signal er det vigtigt at skifte flaget, når det begynder at blive flosset. Det gør det alt efter årstiden normalt efter 4-6 måneder.

Unikke logoflag til din unikke virksomhed

Hos Flagstang.dk sælger vi logoflag i standardstørrelsen 200 x 150 cm, men vi tilbyder også logoflag i et skræddersyet format, der passer til netop dit behov. Har du en bestilling på mange reklameflag eller ønsker du et tilbud på reklameflag i netop dit format, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 produkter

Infomation

Informations blog

Visit our blog