array(47) { ["ajax_popup"]=> string(1) "1" ["yotpo_stars"]=> int(0) ["preloader"]=> string(1) "0" ["wishlist_status"]=> bool(false) ["small_default"]=> array(2) { ["width"]=> string(3) "100" ["height"]=> string(3) "100" } ["mobile_header_style"]=> string(1) "2" ["mobile_header_sticky"]=> string(1) "1" ["mobile_header_search"]=> string(1) "0" ["header_style"]=> string(1) "3" ["cart_style"]=> int(1) ["retina_logo"]=> NULL ["is_rtl"]=> string(1) "0" ["top_width"]=> string(1) "1" ["footer_width"]=> string(1) "1" ["f_wrap_width"]=> string(1) "1" ["left_on_phones"]=> string(1) "1" ["breadcrumb_width"]=> string(1) "1" ["product_right_block"]=> string(1) "1" ["accesories_position"]=> string(1) "0" ["thumbs_position"]=> string(1) "0" ["product_tabs"]=> string(1) "1" ["productlist_view"]=> string(1) "1" ["show_desc"]=> string(1) "1" ["desc_style"]=> string(1) "1" ["show_subcategories"]=> string(1) "1" ["footer_img_src"]=> bool(true) ["image_path"]=> string(42) "/modules/themeeditor/img/footer_logo_1.jpg" ["font_include"]=> array(1) { [0]=> string(49) "fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700" } ["grid_size_lg"]=> int(4) ["grid_size_md"]=> int(3) ["grid_size_sm"]=> int(2) ["grid_size_ms"]=> string(1) "2" ["grid_size_xs"]=> string(1) "1" ["subcats_grid_size_md"]=> string(2) "15" ["subcats_grid_size_sm"]=> string(1) "4" ["subcats_grid_size_xs"]=> string(1) "6" ["product_left_size"]=> string(1) "4" ["product_center_size"]=> string(1) "8" ["headings_center"]=> string(1) "0" ["logo_width"]=> string(1) "0" ["logo_position"]=> string(1) "1" ["footer1_status"]=> string(1) "0" ["second_footer"]=> string(1) "0" ["iqit_lazy_load"]=> string(1) "1" ["carousel_style"]=> string(1) "1" ["top_bar"]=> string(1) "1" ["copyright_text"]=> string(0) "" }
Glasfiberflagstang

Glasfiberflagstang

Glasfiberflagstænger siden 1985

Hos Flagstang.dk har vi produceret flagstænger siden 1985, og vores mange års erfaring i branchen kommer dig som kunde til gode. Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med dit valg af ny flagstang, ligesom vi også kan stå for monteringen af nye flagstænger, samt bortskaffelse af den gamle. Vi fører flagst...

Glasfiberflagstænger siden 1985

Hos Flagstang.dk har vi produceret flagstænger siden 1985, og vores mange års erfaring i branchen kommer dig som kunde til gode. Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med dit valg af ny flagstang, ligesom vi også kan stå for monteringen af nye flagstænger, samt bortskaffelse af den gamle. Vi fører flagstænger i træ og i glasfiber, og vi er i stand til at imødekomme langt de fleste ønsker, når det kommer til længde og farve. Her på siden kan du blive klogere på, om en glasfiberflagstang er det rette valg for dig.   

Hvorfor vælge en glasfiberflagstang? 

Hvor en flagstang af træ har et yderst romantisk og autentisk look over sig, så får du med en glasfiberflagstang en særligt modstandsdygtig model, der blandt andet kan modstå vindstød på op til 45 m/sek.   

Vil du gerne kunne lægge din flagstang ned, så er der god grund til at gå efter en flagstang af glasfiber. Vi leverer nemlig altid vores glasfiberflagstænger med vippebeslag, hvilket gør det nemt at lægge den ned efter behov. Det kan være en fordel, hvis du ikke ønsker, at den er tilgængelig hele året. Det eneste vedligehold, der er forbundet med en glasfiberflagstang, er en afvaskning fra tid til anden. Du kan også vælge at give din glasfiberflagstang et lag voks, så den bliver smudsafvisende. Men rengøring såvel som voksbehandling er let klaret, når du har mulighed for at lægge flagstangen ned.  

Vores glasfiberflagstænger er af mærket Viking. De er designet i Sverige og produceret i Estland, og så er de blandt de kraftigste modeller på markedet. Køber du din glasfiberflagstang gennem os, så kan du være sikker på at få en yderst holdbar model, som du kan få glæde af i mange år frem.  

Find en flagstang af glasfiber, der matcher dine behov 

Med en smuk flagstang er det muligt på fineste vis at markere nogle af livets helt store øjeblikke. Samtidig kan flaget også findes frem, når mærkedagene i vores samfund skal markeres. Hos Flagstang.dk ønsker vi at imødekomme lang de fleste behov, når det kommer til at finde den helt rette flagstang, så alle får mulighed for at lade Dannebrog vaje på flotteste vis foran deres hus eller virksomhed. Vores glasfiberflagstænger kan således leveres i alle længder. Vi gør blot opmærksom på, at ønsker du en anden model end dem, vi har på hjemmesiden, så kan du forvente en længere leveringstid. Du kan ligeledes få en glasfiberflagstang i så godt som alle farver. Vi skal blot bruge RAL-nummeret på farven, så står vi for at producere din flagstang af glasfiber 

Har du spørgsmål i forbindelse med dit valg af glasfiberflagstang? Så hjælper vi gerne. Du er velkommen til at ringe til os på +45 66 16 00 26. Vores mere end 35 års erfaring i branchen har givet os et unikt produktkendskab, som gør os i stand til at rådgive dig på bedste vis, så du ender med den helt rette løsning for dig.   

Mindre
Mere

Infomation

Informations blog

Visit our blog