array(47) { ["ajax_popup"]=> string(1) "1" ["yotpo_stars"]=> int(0) ["preloader"]=> string(1) "0" ["wishlist_status"]=> bool(false) ["small_default"]=> array(2) { ["width"]=> string(3) "100" ["height"]=> string(3) "100" } ["mobile_header_style"]=> string(1) "2" ["mobile_header_sticky"]=> string(1) "1" ["mobile_header_search"]=> string(1) "0" ["header_style"]=> string(1) "3" ["cart_style"]=> int(1) ["retina_logo"]=> NULL ["is_rtl"]=> string(1) "0" ["top_width"]=> string(1) "1" ["footer_width"]=> string(1) "1" ["f_wrap_width"]=> string(1) "1" ["left_on_phones"]=> string(1) "1" ["breadcrumb_width"]=> string(1) "1" ["product_right_block"]=> string(1) "1" ["accesories_position"]=> string(1) "0" ["thumbs_position"]=> string(1) "0" ["product_tabs"]=> string(1) "1" ["productlist_view"]=> string(1) "1" ["show_desc"]=> string(1) "1" ["desc_style"]=> string(1) "1" ["show_subcategories"]=> string(1) "1" ["footer_img_src"]=> bool(true) ["image_path"]=> string(42) "/modules/themeeditor/img/footer_logo_1.jpg" ["font_include"]=> array(1) { [0]=> string(49) "fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,700" } ["grid_size_lg"]=> int(4) ["grid_size_md"]=> int(3) ["grid_size_sm"]=> int(2) ["grid_size_ms"]=> string(1) "2" ["grid_size_xs"]=> string(1) "1" ["subcats_grid_size_md"]=> string(2) "15" ["subcats_grid_size_sm"]=> string(1) "4" ["subcats_grid_size_xs"]=> string(1) "6" ["product_left_size"]=> string(1) "4" ["product_center_size"]=> string(1) "8" ["headings_center"]=> string(1) "0" ["logo_width"]=> string(1) "0" ["logo_position"]=> string(1) "1" ["footer1_status"]=> string(1) "0" ["second_footer"]=> string(1) "0" ["iqit_lazy_load"]=> string(1) "1" ["carousel_style"]=> string(1) "1" ["top_bar"]=> string(1) "1" ["copyright_text"]=> string(0) "" }
Glasfiberflagstang

Glasfiberflagstang

Flagstænger og flagstangssæt

Er du på udkig efter en flagstang af høj kvalitet eller et komplet flagstangssæt, så er du landet det helt rigtige sted hos Flagstang.dk. Vi har flagstænger i forskellige størrelser og materialer samt flagstangssæt, der er lige til at montere. Vi har også miniflagstænger til dig, der ønsker et mobilt og nedtageligt a...

Flagstænger og flagstangssæt

Er du på udkig efter en flagstang af høj kvalitet eller et komplet flagstangssæt, så er du landet det helt rigtige sted hos Flagstang.dk. Vi har flagstænger i forskellige størrelser og materialer samt flagstangssæt, der er lige til at montere. Vi har også miniflagstænger til dig, der ønsker et mobilt og nedtageligt alternativ til den klassiske flagstang.

Se dig omkring her på siden og find netop den kvalitets-flagstang, der passer til dit behov.

Flagstang i træ eller glasfiber

Har du besluttet dig for, at du skal have en ny flagstang, så er det første, du bør overveje, hvilket materiale du ønsker. Overordnet har du hos os valget mellem flagstænger i træ og glasfiber. Begge materialer er robuste med en lang holdbarhed samt velegnede til det omskiftelige danske vejr.

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge materialer. Generelt er det mindre tidskrævende at vedligeholde en flagstang i glasfiber, men mange af vores kunder vælger alligevel en flagstang i træ, da denne har et klassisk og velkendt udseende.

Generelt oplever vi hos Flagstang.dk, at flagstænger i glasfiber primært vælges af virksomheder og træ af private. Men valget er selvfølgelig helt op til egen smag og præferencer i forhold til det æstetiske udtryk, størrelsen og behovet for vedligeholdelse.

Vi hjælper dig med at markere de særlige anledninger med stil

En flagstang er en fremragende måde at markere de særlige dage og anledninger i løbet af året på. Hos Flagstang.dk har vi udelukkende flagstænger af høj kvalitet, så du kan få flaget med stil og med en flagstang, der vil holde sig flot i mange år.

Vi er specialister i flagstænger og hjælper og vejleder dig gerne omkring dit køb. Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@flagstang.dk eller på telefon +45 66 16 00 26.

Mindre
Mere

Infomation

Informations blog

Visit our blog